Normal_logo_roc_van_twente__nieuw_

Hoog niveau en veel rebelse creaties waren te zien tijdens de Hair Award, de jaarlijkse kapperswedstrijden van ROC van Twente. Ruim 300 studenten van de kappersopleidingen in Almelo en Enschede verzorgden een totaalplaatje van haar, make-up en kleding in het thema ‘a touch of rebel’. Dit meldt ROC van Twente.

Tijdens de verschillende wedstrijden liepen er scouts rond om studenten te scouten voor diverse exellentietrajecten die binnen het roc van start gaan medio maart 2019. Ook Kim Kötter was aanwezig om talent te scouten.
 
Kappers uit Twente en omstreken stonden hun leerlingen bij en boden steun waar nodig. De jury bestond uit 23 kappers uit het regionale werkveld. In de jurykamer werd, onder leiding van Peter Goldewijk van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), hard gewerkt om de tellingen bij te houden. Het publiek genoot van het creatieve kapperstalent, dat omlijst werd met muziek van studenten van de Podiumacademie Twente. 
 
De winnaars van de wedstrijden gaan deelnemen aan verschillende excellentietrajecten binnen ROC van Twente. Uit deze groep wordt één student geselecteerd voor deelname aan Skills 2020.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids