Normal_fotocamera__foto__camera__film__media

Van 20 tot en met 22 maart 2019 organiseert WorldSkills Netherlands ‘Skills The Finals’ in RAI Amsterdam: het grootste beroepen-event van Nederland. Ruim 650 mbo-talenten uit heel Nederland gaan de strijd met elkaar aan in meer dan 50 wedstrijdrichtingen. Ook 13 studenten van het Koning Willem I College hebben zich geplaatst voor de (halve) finale en strijden om de titel beste vakman, vakvrouw of vakteam. doen mee. Dit meldt Koning Willem I College.

De studenten nemen het tegen elkaar op met als inzet de beste vakman of –vrouw te worden in hun beroep. De finalisten voeren opdrachten uit die worden beoordeeld door juryleden uit onderwijs en bedrijfsleven. Medewerkers en studenten van het Koning Willem I College zijn bijzonder trots dat deze studenten het college vertegenwoordigen. Supporters zijn welkom en kunnen het event gratis bezoeken. 
 
Skills The Finals vindt plaats in RAI Amsterdam. De organisatie van deze nationale kampioenschappen voor beroepen is in handen van WorldSkills Netherlands. Enkele winnaars maken bovendien kans om zich te selecteren voor het WK voor beroepen dat in augustus in Kazan gehouden wordt. 
 

Prijsuitreiking

Op vrijdag 22 maart vindt van 19.00 tot 21.00 uur de prijsuitreiking plaats. Dan wordt bekend wie de beste vakman of -vrouw in zijn/haar beroep is geworden. De presentatie is in handen van Tess Milne en Wouter van der Ent.
 
Door: Nationale Onderwijsgids