Normal_handen_schudden_samenwerking

ZomerOndernemer vindt dit jaar voor de achtste keer plaats in Nederland. Het project helpt jongeren tussen de 15 en 22 jaar met het starten van hun eigen bedrijf tijdens de zomervakantie. Inmiddels 14 regio’s in Nederland doen mee. Dit meldt ZomerOndernemer.

ZomerOndernemer duurt ongeveer zes weken waarin jongeren steun krijgen van professionele begeleiders die hen training, advies en tips geven. Zij zijn in hun eigen tijd bezig met hun bedrijf en komen wekelijks met een groep bij elkaar om de voortgang te bespreken. 
 
Dit jaar zijn er al 14 regio’s waar ZomerOndernemer plaatsvindt. De deelnemers volgen een driedaagse training onder begeleiding van professionals met vier wekelijkse terugkommiddagen. Daarnaast is er een afsluitingsbijeenkomst waar de jongeren hun bedrijf kunnen presenteren aan belangstellenden, andere ondernemers en de media. Deelnemers ontvangen een startkapitaal van rond de 150 euro. 
 
ZomerOndernemer vindt dit jaar voor de achtste keer plaats in Nederland en wordt georganiseerd door Stichting The New Entrepreneur. Het project heeft als doel om jongeren kennis te laten maken met het ondernemerschap. Meer weten? Kijk op zomerondernemer.nl.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids