Normal_huiswerk__begeleiding__uitleg__studenten__vo__mbo__hbo__docent

Het ministerie van onderwijs organiseert de komende weken vier bijeenkomsten voor docenten in het mbo. De bijeenkomsten staan in het teken van het verbeteren van het carrièreperspectief en de ontwikkelmogelijkheden binnen het onderwijs. Het ministerie nodigt docenten, teamleiders en instructeurs uit om hun inzicht te delen. Dit meldt de Beroepsvereniging Opleiders MBO (BVMBO).

Deze bijeenkomst is onderdeel van een bredere gezamenlijke verkenning van sociale partners en het ministerie naar carrièreperspectieven en –paden in het onderwijs. De BVMBO is gesprekspartner bij deze verkenning. Vragen die op de bijeenkomsten aan bod komen zijn onder meer welke mogelijkheden de deelnemers nu al zien in het onderwijs en welke ideeën zij hebben om deze in de toekomst uit te breiden, welke carrièrepaden van meerwaarde zouden zijn om het leraarschap aantrekkelijker te maken en welke randvoorwaarden nodig zouden zijn.

De bijeenkomsten vinden plaats op dinsdag 12 september in Zwolle, donderdag 14 september in Amsterdam, maandag 18 september in Den Bosch en donderdag 21 september in Den Haag. Meer informatie over de bijeenkomsten en aanmelding op www.bvmbo.nl.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids