Logo_normal_johan_cruyff_college

Het Johan Cruyff College (JJC) van het ROC van Twente organiseert op dinsdag 9 december  een voorlichtingsavond voor topsporters die hun sport willen combineren met een mbo-opleiding.

Rianne Guichelaar, Olympisch Kampioen waterpolo en topsportcoördinator zal voorlichting over deze bijzondere opleidingen openen. Zij legt uit wat het Johan Cruyff College is, wat de gestelde eisen zijn en vooral wat de toegevoegde waarde is om topsport en studie te combineren. Voor havisten en vwo'ers is het bijvoorbeeld mogelijk de opleidingen versneld te volgen.

In het studieprogramma van het JJC wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de trainingstijden en wedstrijden van de topsporter. Ook tijdens (buitenlandse) trainingskampen kan de opleiding worden voortgezet met behulp van internet.

De volgende opleidingen komen aan bod:

Sports & Business:
Commercieel medewerker in de sport - niveau 3
Medewerker Marketing, Communicatie en Evenementenorganisatie Sport - niveau 4 en niveau 4 versneld
Sports & Coaching:
Trainer/Coach (Sport- en bewegingscoördinator) – niveau 4
 
Belangstellenden kunnen zich via rguichelaar@rocvantwente.nl aanmelden voor de voorlichtingsavond. Ouders, verzorgers en/of trainers zijn ook van harte uitgenodigd. De voorlichtingsavond vindt plaats op de leslocatie van het JCC in De Grolsch Veste in Enschede en duurt van 19.00 tot 20.30 uur. Meer informatie op is te vinden op www.rocvantwente.nl/jcc.