Kim Feenstra had deelname aan Vier Handen op Eén Buik 'niet willen missen'

Kim Feenstra kijkt met een goed gevoel terug op haar deelname aan het programma Vier Handen op Eén Buik. Op Instagram schrijft Feenstra, die in het programma een 19-jarige moeder bijstaat, dat ze het niet had willen missen. De aflevering met Feenstra was dinsdagavond om 20.25 uur te zien op NPO 3.

"Ik werd gekoppeld aan de bijzondere Shylena. Vanaf het moment dat ik haar zag, had ik een zwak voor haar. Ik herkende veel van mijn jongere zelf in haar persoonlijkheid", schrijft Feenstra. "En ik wilde er voor haar zijn. Juist omdat Shylena zo vastberaden is en alles het liefste op een eigen manier wil doen. En niet om hulp vraagt."

Shylena 

Feenstra schrijft dat ze zich bij Shylena thuis voelde. "Shylena is een bijzondere jonge vrouw. Ze heeft een rugzak. En die is zwaar. Maar toch blijft ze sterk en positief."

Het 38-jarige model, zelf moeder van zoontje Brooklyn, vindt Vier Handen op Eén Buik één van de mooiste programma's waar ze aan mee heeft gewerkt en zou het zo weer doen, mede door haar kennismaking met de jonge moeder. "Ik ben trots op haar hoe ze het allemaal toch in juiste banen weet te leiden."

Door: ANP