Fenna Ramos gaat met Zin in Zappelin Live de theaters in

Fenna Ramos, het gezicht van NPO Zappelin en bekend van films zoals de Misfit-reeks, gaat de theaters in met Zin in Zappelin Live. Vanaf september 2023 tot mei 2024 is de voorstelling, geproduceerd door BazarMedia, te zien door heel Nederland. Dat meldt BazarMedia. 

Kinderen kennen Fenna van de televisie en van YouTube, maar nu zal ze ook in een voorstelling, samen met de overige cast, de kinderen betoveren en meenemen in een volledig nieuw avontuur.

Ontmoeting na afloop 

De voorstelling zit vol herkenbare onderdelen en natuurlijk worden de grootste Zin in Zappelin-hits gedanst en gezongen. De kleinste fans kunnen Fenna nu live in de theaters zien en zelfs nog na afloop ontmoeten. "Het wordt echt een feest der herkenning en ik kan niet wachten om al die blije, vrolijke gezichtjes te zien in de theaters", aldus Fenna.

Kinderen vervullen een interactieve rol 

Het bijzondere van deze voorstelling is dat ook de kinderen in de zaal een interactieve rol vervullen in de voorstelling en mee helpen om het avontuur tot een goed einde te brengen. Producent Arnan Samson: "Met dat aspect gaan wij komend seizoen iets unieks brengen. Daar ben ik van overtuigd. Zonder de kinderen komt het met de Zappelin straks in de voorstelling niet goed! Fenna is een multitalent en dat gaat ze in de theaters ook laten zien. We zijn heel trots op onze samenwerking."

De regie is van Nick Fleuren en het script is in handen van Saskia Egtberts in samenwerking met Nick Fleuren en BazarMedia.

Door: Nationale Onderwijsgids