Normal_kinderopvang_creche_spelen

Alle locaties van kinderopvangorganisatie Hazeltje gaan vanaf vandaag verder onder de naam ‘Hazeltje by CompaNanny’. Het gaat om 11 locaties in omgeving Haarlem. Dit meldt CompaNanny.

“CompaNanny gelooft in een betere wereld en bouwt elke dag aan generaties die daar aan bijdragen. Dat is onze missie. Vanuit die missie willen we zo veel mogelijk kinderen bereiken. Hazeltje en CompaNanny hebben elkaar gevonden in het bieden van de  beste kwaliteit aan kinderen. Ik kijk ernaar uit om elkaar te leren kennen. Elkaar te inspireren en te versterken om vervolgens het beste van twee werelden te gaan combineren", aldus Jiska Horn, Algemeen Directeur van CompaNanny. 
 
Hazeltje is in 2001 opgericht door de zussen Heidi en Nelleke. Van een groep is de organisatie gegroeid naar 11 locaties met 22 groepen en 77 medewerkers. Nog steeds zijn de locaties kleinschalig, waar kinderen worden gehoord en gezien en waar ouders en medewerkers zich thuis voelen.
 
“Vorig jaar zijn we benaderd door CompaNanny om te kijken naar mogelijkheden voor samenwerking. We voelden direct een klik en ervaarden de gemeenschappelijkheid. Hart voor kinderen en oog voor kwaliteit staan ook bij deze organisatie hoog in het vaandel.” 
 
De krachten worden nu gebundeld en Hazeltje gaat verder onder de naam ‘Hazeltje by CompaNanny’. Voor de medewerkers van Hazeltje, voor de kinderen en voor hun ouders verandert er voorlopig niets. De rest van 2019 wordt er de tijd genomen om elkaar te leren kennen. Vanaf 2020 wordt de samenwerking stap voor stap vormgegeven. Het gemeenschappelijke doel is het verder bouwen aan een gezond bedrijf, waar de beste kwaliteit voor kinderen centraal staat.
 
Door: Nationale Onderwijsgids