Normal_10774

OUDE MEER - Een compleet pakket aan opvangmogelijkheden waarbij zowel met kinderen als hun ouders rekening wordt gehouden, dat biedt kinderopvang ZieZoo uit Oude Meer aan. De vele extra's zitten bij de prijs inbegrepen zonder dat de opvang daardoor duurder is, zo meldt Dichtbij.

Alle voorzieningen tijdens de dagopvang zijn inclusief. Te denken valt bijvoorbeeld aan luiers, voeding en uitstapjes.

Kinderen in de dagopvang en buitenschoolse opvang ontspannen zich in huiselijke omgeving. Er wordt tijdens de tussenschoolse opvang een warme lunch geserveerd waar kinderen en de leiding gezellig en gezond van kunnen eten.

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Zo kunnen de kinderen meedoen aan een kook- of dansles en er is ook de mogelijkheid om mee te spelen in een musical. Voor de oudere kinderen is er de mogelijkheid om huiswerkbegeleiding te krijgen of te sporten.

De kinderopvang hanteert ruime openingstijden om ouders een stuk zorg uit handen te nemen. Bovendien zijn ze alle vakantiedagen en studiedagen van school open. Iedereen is welkom. Dit zorgt er voor dat ZieZoo veel meer aan de kinderen biedt dan alleen opvang.

© Nationale Onderwijsgids / Jannes Oosterveld