Normal_blokken__spelen__kind__peuter__opvang__kov__gastouder

Kinderwoud Kinderopvang uit Friesland is uitgeroepen tot ‘Best Presterende Werkgever 2016’ in de branche Kinderopvang. Deze prijs is toegekend door het Nationale Business Succes Award Instituut. Dit meldt de Heerenveense Courant.

Volgens de jury komt het lage ziekteverzuim en personeelsverloop door de goede manier waarop de kinderopvang omgaat met haar medewerkers. Zij draagt zorg voor professionele scholing van de medewerkers met daarin oog voor vakkennis en persoonlijke groei. Zij heeft vertrouwen in hen en geeft hen verantwoordelijkheid. De klant staat voorop bij Kinderwoud Kinderopvang, volgens de jury en door gedrevenheid, innovatievermogen, durf en visie onderscheidt Kinderwoud zich van ander organisaties in de branche.
 
De prijs voor ‘Best Presterende Werkgever 2016’ in de branche Kinderopvang bestaat onder andere uit een uitgebreid pakket in de landelijke media (televisie, radio, advertenties). 
 
Het Nationale Business Succes Award Instituut organiseert sinds 2011 de grootste ondernemersprijs van Nederland met als missie om mensen, merken en organisaties te versterken op hun weg naar succes.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids