Normal_kinderopvang_jongen_verf_handen_met_verf

Kidscasa Kinderopvang is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Buitenschoolse-opvangbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering. Dat meldt TV Media Partners.

‘Kidscasa weet zijn enorme vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Het heeft de negatieve berichtgeving over kinderdagverblijven op geweldige wijze doorstaan.’

Diverse vormen van professionele opvangmogelijkheden bieden voor hun kinderen in diverse leeftijdsgroepen. Dat is de core business van Kidscasa, dat per week de opvang verzorgt van ongeveer 1.150 kinderen. Naast het kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang biedt de onderneming ook gastouderopvang en speciale kinderopvang. De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Kidscasa een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen.

“De laatste jaren zijn nogal wat zaken gebeurd die deze branche niet veel goeds hebben gedaan. Ondanks – of misschien wel dankzij – de enorme zuivering in kinderopvangland heeft Kidscasa kans gezien stormachtig te groeien naar maar liefst 14 kinderopvanglocaties en 10 peuterspeelzalen”, aldus Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Kidscasa is opgericht in 2008 en telt circa 155 medewerkers, verspreid over 24 locaties in Noord-Nederland. Het Centraal Bureau is gevestigd in het gebouw van De Vlieger in Roden. De organisatie valt op bij de Nominatiecommissie door de uitstekende reputatie die het in de branche heeft.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids