Logo_brancheorganisatie_kinderopvang__logo

Oud-PvdA-politicus Felix Rottenberg is door de leden van de brancheorganisatie Kinderopvang verkozen tot nieuwe voorzitter. Ook is er een nieuw bestuur gekozen. De brancheorganisatie geeft de komende periode prioriteit aan het belang van een leven lang leren dat begint bij de kinderopvang. Dat meldt brancheorganisatie Kinderopvang.

Het nieuwe bestuur bestaat uit Eddy Brunekreeft (KION Kinderopvang), Katinka Reuling (Partou), Magda Heijtel (Impuls Kinderopvang), Esther Zijl (Forte Kinderopvang), Jeroen Nusteling (SDK Kinderopvang), Jacob Boskma (SWK groep) en Carlien Langelaan (Gastouderbureau Kroostopvang).

Per 1 april 2016 stopte Lex Staal als voorzitter van de brancheorganisatie. Hanneke van Tongeren trad in de tussentijd op als interim-bestuuder. Onder bestuurlijke leiding van Rottenberg zal de brancheorganisatie intensief investeren in samenwerking met partijen als BOinK, Voor Werkende Ouders, de SER, PO-Raad, Sociaal Werk Nederland, Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang en de VNG. 

© Nationale Onderwijsgids