Normal_kinderopvang__kinderen__praten__kov__opvang

Trema Kinderopvang BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Kinderopvangbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering. Dat meldt Het Nationale Business Succes Award Instituut.

“De instelling valt op door de uitstekende reputatie die zij in de branche heeft. In een markt die continu in beweging is, weet Trema Kinderopvang uitstekend te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en is zij haar concurrenten vaak een slag voor.” Trema Kinderopvang BV biedt kinderdagopvang, voorschool, buitenschoolse opvang en vakantieopvang aan voor kinderen van tien weken tot 13 jaar. De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Trema Kinderopvang BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. “Innovatie is het sleutelwoord bij Trema Kinderopvang, want zij is continu bezig haar diensten te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van de klant.”

De huidige positie en daarmee ook de reputatie van Trema is vooral te danken aan de wijze waarop de huidige directeur bestuurder Marjolijn Wilschut, sinds haar aantreden in april 2014 haar taak ter hand heeft genomen, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. “Als een ware ondernemer is zij begonnen met het professionaliseren van haar bedrijf en het enthousiasmeren van de in totaal 130 medewerkers. Verreweg het grootste deel van het toenmalige personeelsbestand is daardoor met nieuw elan gestart in Trema nieuwe stijl.”

Alle afdelingen en disciplines zijn inmiddels onderhanden genomen binnen de organisatie. Ook de Raad van Toezicht is uitgebreid met een aantal deskundigen zoals een jurist, een organisatiedeskundige en een huisarts. Trema houdt periodiek een Medewerkers Tevredenheids Onderzoek onder alle werknemers. Hiermee verkrijgt de organisatie belangrijke sturingsinformatie om het welbevinden van medewerkers – maar ook de bedrijfsmatige processen – te verbeteren. De Nominatiecommissie is van mening dat Trema Kinderopvang op basis van die gronden uitgeroepen kan worden tot winnaar in de Kinderopvangbranche en tevens in aanmerking dient te komen voor de Nationale Business Succes Award 2016.

© Nationale Onderwijsgids