Normal_foto_tirza_beijersstraat_59_bouwbord_opening

Op dinsdag 1 juli organiseert het kindercentrum Tirza Dak  in Den Haag een informatieavond voor geïnteresseerde ouders uit de wijk Transvaal. Naast het opvangen richt het kindercentrum Tirza Dak zich op de ontwikkeling van kinderen en op samenwerkingsverbanden in de wijk. Daarom is bewust gekozen voor nieuwbouw samen met zorgcentrum WZH. Gezamenlijke activiteiten dragen bij aan de uitwisseling tussen kinderen en ouderen. 

Na een uitgebreid en langdurig nieuwbouwproject, opent kindercentrum Tirza Dak aan de Beijersstraat 59, haar deuren op 21 juli. Op deze locatie biedt Dak kindercentra opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Er zijn meerdere groepen dagopvang, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaalopvang.

In de aanloop tot de bouw is bewust gekozen voor nieuwbouw met meerdere partners. Naast Dak kindercentra participeert in de nieuwbouw zorgcentrum WZH en welzijnsorganisatie Xtra. Het centrum ligt in de brede buurtzone, waarin basisscholen, kinderopvang, welzijn en culturele instellingen samenwerken. Deze samenwerking maakt het voor kinderen makkelijker om (zelfstandig) vanuit een bekende omgeving na school activiteiten te ondernemen.

Om ouders kennis te laten maken met het nieuwe kindercentrum Tirza Dak en inzicht te geven in het activiteitenaanbod en de vormen van opvang, organiseert Tirza Dak een informatieavond op dinsdag 1 juli van 18.30 – 20.30 uur. Bezoekers worden ontvangen door het team van Tirza Dak en krijgen de primeur van een rondleiding in het nieuwe gebouw. Daarnaast krijgen de ouders advies over de mogelijkheden en kosten van opvang op deze locatie, staan er zelfgebakken lekkernijen voor de gasten en is er ruimte voor vragen. Ook wordt de samenwerking met de andere partners in de wijk en de samenwerking met de verschillende basisscholen toegelicht.

Ouders kunnen zich aanmelden voor deze informatieavond bij Cindy de Jager, medewerker Klantadvies op telefoonnummer 070 750 21 11.