Logo_saxion_35_jaar_verpleegkunde

In november 2013 viert de opleiding hbo-verpleegkunde (hbo-v) in Overijssel haar 35-jarig bestaan.
Op vrijdag 22 november 2013 vindt er in Deventer een reünie plaats voor oud-medewerkers. De organisatie zoekt hiervoor contact met oud-medewerkers.

Het gaat om oud-medewerkers van de Academies Gezondheidszorg, sector Verpleegkunde van de locaties Enschede, Deventer, Hengelo, Oldenzaal en Zwolle. De opleidingen stonden en staan ook bekend onder de namen TAG, HTG, Hogeschool Oost-Nederland, Hogeschool Enschede, AGZ, Rijkshogeschool IJselland en Saxion.
De reünie staat in het teken van ontmoeting, herkenning en oude herinneringen ophalen. Ook kunnen (oud)-medewerkers aan een rondleiding deelnemen door de opleidingslocatie.

’s Avonds is er in Enschede een feest voor de huidige studenten van de opleiding verpleegkunde in Enschede en Deventer. De organisatie van dit feest is in handen van studievereniging Hysteria.

De lustrumviering wordt in het voorjaar van 2014 afgesloten met een symposium. Het thema is ‘Beroepsprofiel Verpleging & Verzorging 2020’.

Meer informatie over het 35-jarig bestaan, in het bijzonder de reünie is te vinden op www.saxion.nl/agz. Aanmelden is mogelijk via de website of r.bruijn@saxion.nl 

© Nationale Onderwijsgids