Onderwijsloket regio Arnhem start campagne voor extra personeel

Op 28 april start de online campagne van het Onderwijsloket regio Arnhem voor het werven van leraren en onderwijsassistenten in het primair en speciaal onderwijs. Het Onderwijsloket regio Arnhem is een nieuw initiatief van vier Arnhemse onderwijsorganisaties. Samen willen zij (bijna) afgestudeerden en ervaren professionals enthousiast maken voor een baan in het speciaal en primair onderwijs in de regio Arnhem. Dit meldt het CLC Arnhem.

De wervingscampagne via social media is de start van een reeks van activiteiten, die de vier Arnhemse onderwijsorganisaties De Onderwijsspecialisten, Flores Onderwijs, Delta Scholengroep en de Academie Educatie van de Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN) gezamenlijk via het Onderwijsloket regio Arnhem organiseren. De agenda wordt gevuld met onder andere  voorlichtingsactiviteiten, webinars, speeddates en programma’s als Meet the teacher en Kijkje in de Klas. Bekijk hier de agenda en eventuele updates. 

Regionale aanpak lerarentekort

Het Onderwijsloket regio Arnhem is onderdeel van de Regionale Aanpak Personeelstekort Arnhem - Renkum. De Onderwijsspecialisten, Flores Onderwijs, Delta Scholengroep en de Academie Educatie van Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN) slaan de handen ineen om het lerarentekort in de regio Arnhem aan te pakken. Dit doen zij binnen het subsidieproject Regionale aanpak lerarentekort Arnhem - Renkum. Samen werken zij onder andere aan het realiseren van meer instroom, doorstroom en het behoud van leraren.

Door: Nationale Onderwijsgids