Logo_headerstresstivaloptie1002

Op 4 december vindt het allereerste STRESSTIVAL van Nederland plaats. Een belangrijk event waar een andere kijk op stress wordt gegeven dan in de samenleving gebruikelijk is. Onder andere prof. Erik Scherder en Olympisch kampioen Mark Tuitert verlenen hun medewerking. Dit meldt Gek op Stress.

Het is namelijk niet de stress waar we last van hebben. We lijden massaal aan een gebrek aan herstel, ontdekten Suzan Kuijsten en Carolien Hamming. De focus ligt dus al jarenlang verkeerd, waardoor er een eenzijdig beeld over stress is ontstaan. En waardoor mensen maar niet snappen waarom ze stressklachten ontwikkelen. Ze schreven er een baanbrekend boek over: Gek op stress - maar niet altijd.
 
Tijd voor een ode aan stress dus! Daarom organiseren Suzan en Carolien van 3 t/m 7 december 2018 de Week vóór de Stress. Met als hoogtepunt het STRESSTIVAL op 4 december. Een week lang aandacht voor alle positieve én leuke kanten van stress met prof. Erik Scherder van de Vrije Universiteit Amsterdam en Mark Tuitert.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids