Logo_ieducate-partner-korting

Wil jij het plezier in je werk vergroten? Bezoek dan iEducate en laat je inspireren door 8 topsprekers uit het onderwijs, neem deel aan interactieve workshops en bezoek het belevingsplein met leuke start-ups en bedrijven.

iEducate is het onderwijscongres voor alle docenten en leerkrachten in Nederland. Meesterschap, werkgeluk en innovatie staan centraal op dit unieke onderwijscongres.

Op deze dag leer jij hoe je nog meer de regie kunt pakken binnen jouw school, in de klas en over jouw werkgeluk. Hoe ziet het onderwijs van de toekomst er uit?   Hoe kun je jouw persoonlijk meesterschap vergroten en hoe blijf je gelukkig voor de klas? Antwoorden op deze vragen, workshops, topsprekers, start-ups en meer, vind je op dit congres.

  • Topsprekers uit het onderwijs
  • Interactieve workshops
  • Belevingsplein met leuke start-ups en bedrijven
  • Ontmoet collega’s uit het onderwijs
  • Inclusief heerlijke lunch, hapjes en gezellige borrel

We geven als partner van iEducate iedereen een promotiecode voor 70 euro korting. Wees er snel bij want vol = vol. Je kunt deze kortingscode tot 1 december vermelden bij je aanmelding.

Promotiecode: IEDUNOG2018

Met deze editie is er plek voor ruim 1.000 docenten, bedrijven, start-ups en vele topsprekers waar je wordt bijgepraat op de nieuwste ontwikkelingen in het onderwijs, inspiratie kunt opdoen en waar je collega’s ontmoet uit alle sectoren. De dag is geheel verzorgd met top sprekers, belevingsplein met start-ups, workshops, heerlijke lunch en een borrel. Na afloop krijgt u een goodybag mee.

Inschrijven met deze promotiecode en meer informatie op: www.i-educate.nl.

(Dit is een advertorial)