Normal__cid_image002_jpg_01d31695
Susanne Stolte, voorzitter van het College van Bestuur, heeft deze zomer besloten met ingang van het nieuwe academische jaar terug te treden. Dit meldt Hotelschool The Hague.
 

In de afgelopen maanden hebben de Raad van Toezicht en Susanne Stolte met elkaar de positieve ontwikkelingen van de Hotelschool The Hague over de afgelopen jaren en de behaalde mijlpalen besproken. Ook hebben zij de toekomstverwachtingen geëvalueerd en Susanne Stolte meent dat het na vijf succesvolle jaren nu tijd voor haar is een nieuwe weg in te slaan. Ondernemerschap en het adviseren van organisaties bij strategische heroriëntaties hebben straks weer haar volle aandacht naast enkele nieuwe toezichthoudende functies. De Raad van Toezicht respecteert haar keuze en dankt haar voor haar inzet en verdiensten voor de school.

De Hotelschool heeft met onder meer een tweede campus in Amsterdam in de afgelopen jaren een flinke groei en internationalisering doorgemaakt en werd de laatste vier jaar achtereenvolgend tot beste publieke Hotelschool van Nederland verkozen.


Susanne Stolte: “Ik heb met heel veel plezier en inzet de taken volbracht die ik bij mijn aantreden had gesteld. Ik heb leiding mogen geven aan een van de mooiste Hotelscholen ter wereld en heb met geweldige collega’s en studenten mogen werken. De Hotelschool The Hague zal altijd een speciale plek in mijn hart behouden.”

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids