Normal_qompas_decanennet-nog

Al sinds 2005 werken er scholen in het voortgezet onderwijs met de LOB-methodes van Qompas. De methodes voor vmbo, havo en vwo worden ondersteund door Qompas DecanenNet. DecanenNet is het leerlingvolgsysteem waarmee u als decaan of mentor de voortgang van de leerlingen kunt monitoren en het programma school specifiek kunt maken.

Qompas DecanenNet ondersteunt de methodes SectorKeuze (vmbo en mavo), ProfielKeuze (havo en vwo) en StudieKeuze (havo en vwo). Het biedt onder andere de volgende voordelen:

Een modulair stappenplan dat u zelf kunt aanpassen
Flexibiliteit, u kunt additionele, eigen opdrachten toevoegen
Een digitaal portfolio
Inzage in de tests van leerlingen
Communicatie met de leerlingen
Digitaliseren en exporteren van keuzes

U bepaalt zelf hoe het stappenplan voor uw leerlingen er uit komt te zien. U kunt opdrachten namelijk zelf toevoegen of verwijderen. Verslagen van activiteiten zoals een beroepenmarkt of open dag kan de leerling gemakkelijk zelf toevoegen aan het portfolio. Zo ontstaat er op één locatie een compleet portfolio van de leerling. Daarnaast ziet u in één oog opslag de voortgang van de verschillende klassen. Zo ziet u welke leerlingen al zijn gestart of juist nog niet zijn begonnen. Klik hieronder op de link om te zien welke scholen er bij u in de buurt met Qompas werken:

VMBO (alle leerwegen)
3 HAVO/ 3/4 VWO
4/5 HAVO en (4) 5/6 VWO

Informatie aanvragen
Bent u benieuwd naar Qompas DecanenNet en de methodes die hierbij horen? Vraag dan nu een proefaccount aan om de mogelijkheden zelf te bekijken. Wilt u liever persoonlijk geïnformeerd worden over DecanenNet? Dan komen we graag vrijblijvend bij u langs om de methode nader toe te lichten. Voor informatie of een afspraak kunt u een e-mail sturen naar Roy Wardenaar: rwa@qompas.nl.

(Dit is een advertorial)