Street Academy heeft tot vrijdag om geld terug te geven

Street Academy heeft tot vrijdag om het geld terug te geven aan boze cursisten van de in opspraak geraakte lessen van rapper Lil Kleine. Als het online-instituut, waarop Kleine lessen geeft over ondernemen, zich daar niet aan houdt, stapt de groep naar de kantonrechter, laat een woordvoerder aan het AD weten.

De cursisten hebben het gevoel opgelicht te zijn door de rapper, omdat de Street Academy allerlei toezeggingen niet waargemaakt zou hebben. Volgens de groep zijn de 'colleges' gewoon filmpjes en interviews op internet, gaan aangekondigde events niet door, wordt er nauwelijks gecommuniceerd en is ook van de overige beloftes weinig terechtgekomen.
 
De cursisten willen daarom uiterlijk vrijdag hun geld terug hebben anders stappen ze naar de rechter. Het geldbedrag hangt af per deelnemer, maar kan oplopen tot zo'n 1500 euro in het geval van het duurste pakket.
 

Geen geld terug

Eerder werd bekend dat de rapper niet van plan lijkt de boze cursisten van zijn Street Academy geld terug te geven. Lil Kleine liet dinsdag via Shownieuws weten kennis te hebben genomen van de klachten. De opleiding zal volgens Jorik Scholten, zoals de rapper heet, "in gesprek blijven met de cursisten". Over het retourneren van de hoge betalingen aan de cursisten repte de rapper met geen woord.
 
Door: ANP