Webinar over voorgenomen pilots nieuwe leerweg die dit schooljaar starten

SLO, Stichting Platforms Vmbo, platform-TL, VO-raad organiseren samen met het ministerie van onderwijs gezamenlijk een interactief webinar waarin zij informeren over de pilot nieuwe leerweg. Het interactieve webinar is op woensdag 27 mei van 13.00 tot 14.00 uur. Dit meldt SLO.

In het schooljaar 2020/2021 starten scholen met pilots die het praktijkgerichte programma in de nieuwe leerweg vormgeven en uitproberen. Vanaf eind 2020 krijgen pilotscholen de gelegenheid om zich goed voor te bereiden op het praktijkgerichte programma en leerlingen te werven. Vanaf schooljaar 2021/2022 starten pilotscholen met leerlingen in het praktijkgerichte programma. Pilotscholen werken mee aan de ontwikkeling van het praktijkgericht programma en in praktijk brengen. Daarnaast denken zij mee over de inrichting van de nieuwe leerweg. Loting bepaalt welke scholen meedoen aan de pilot en subsidie ontvangen.
 

Aanmelden

Wil je deelnemen aan het webinar maar heb je je nog niet ingeschreven of ken je collega’s die hier meer van willen weten? Schrijf je dan in via deze speciale inschrijfpagina. Na aanmelding voor dit webinar, ontvang je kort voor de start een e-mail met daarin een link waarmee je aan het webinar kunt deelnemen.
 

Tweede webinar

Aan het begin van het nieuwe schooljaar, op 3 september, volgt een tweede informatieve en interactieve webinar waarin je als school je vragen kunt stellen.
 

Abonneer op de nieuwsbrief

Abonneer je op de nieuwsbrief van Sterk Beroepsonderwijs, zodat je direct informatie krijgt over de actuele stand van zaken rondom de nieuwe leerweg. Op deze site staan ook veelgestelde vragen over de nieuwe leerweg met antwoorden.
 
Door: Nationale Onderwijsgids