Logo_logo_teaching_learning_lab_tll

Op vrijdag 30 november aanstaande vindt het Teaching & Learning Lab Herfstfestival in Utrecht plaats. Op dit festival kan er volop geëxperimenteerd worden met nieuwe onderwijsvormen en worden de meest recente onderwijsinnovaties gepresenteerd. Dit meldt Universiteit Utrecht.

In 3 workshoprondes kun je ervaren hoe je kennisclips effectief inzet in je onderwijs, kun je proberen te ontsnappen uit een educatieve escape room, of leer hoe je digitale tools als scalable learning en peerfeedback in kunt zetten in collegezaal of klaslokaal.
 
In de hal van het Koningsbergergebouw is er een doorlopend programma .Hier kun je stands van leveranciers van educatieve tools bezoeken, een landschap in 3D in de Augmented Reality Sandbox maken of een game spelen op de learning table.
 
Het festival is bedoeld voor docenten in het voortgezet en hoger onderwijs, scholieren, studenten, onderwijskundigen en iedereen die iedereen die geïnteresseerd is in innovatie van voortgezet en/of hoger onderwijs. 
 
Het Teaching & Learning Lab Herfstfestival vindt plaats op vrijdag 30 november van 13.00 tot 17.30 uur in het Utrecht Science Park. Aanmelden is gratis en mogelijk tot 15 november. Meer informatie is te vinden via deze link.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids