Normal_images__2_

Op vrijdag 16 maart 2018 vindt het AVS-congres 2018 plaats. Onder het thema ‘Leiderschap in evenwicht’ kan deel worden genomen aan dertig sessies en workshops, verdeeld onder drie subthema’s. Dit meldt Algemene Vereniging Schoolleiders.

Jeroen Busscher leidt de dag in met het onderwerp ‘leidinggeven in een veranderend landschap’. Hij is consultant, auteur van diverse boeken, Executive Lecturer conceptontwikkeling aan de HKU en gastdocent leiderschap en innovatie aan Business School Nederland. 
 
Er zijn drie subthema’s, namelijk leiderschapsontwikkeling, mensontwikkeling en innovatieontwikkeling. Elk van de thema’s begint met een plenaire sessie. De plenaire sessie in het subthema Leiderschapsontwikkeling wordt gehouden door Jan Jutten, onderwijsadviseur bij Natuurlijk leren en auteur van onder andere het bekende boek ‘Systeemdenken in een lerende organisatie’. Clara den Boer verzorgt de plenaire sessie ‘Van werkdruk naar werkgeluk’ binnen het subthema Mensontwikkeling. ‘Nooit af in het onderwijs’  is de titel van de plenaire sessie van Annette Dölle in het thema Innovatieontwikkeling. Daarnaast kunnen deelnemers naar diverse workshops en sessies.
 
Het AVS-congres vindt plaats op vrijdag 16 maart 2018 in Nieuwegein. Inschrijven kan via deze link. Ook is hier meer informatie te vinden over de workshops.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids