Normal_wiskunde_rekenmachine_rekenen_les

Op donderdag 14 december 2017 wordt er een informatief programma georganiseerd over rekenen en wiskunde in het onderwijs. Twee experts van het ExpertiseCentrum Rekenen/Wiskunde (ECRW) geven tijdens deze bijeenkomst ieder een sessie van een klein uur. Reken- en wiskundedocenten uit het voortgezet onderwijs en het mbo zijn van harte uitgenodigd. Dit meldt SLBdiensten. 

De experts van het ECRW zullen in twee sessies ingaan op zowel dyscalculie als op de toepassing van digitale adaptieve methodes in de lessen. Hierbij worden voorbeelden van werkvormen gebruikt.
 
De bijeenkomst is bedoeld voor reken- en wiskundedocenten uit het voortgezet onderwijs en het mbo. Ook anderen met interesse voor rekenbeleid zijn welkom, alsmede ict-contactpersonen, schoolleiders en directieleden. 
 
Het rekenevenement vindt plaats op donderdag 14 december 2017 in Amsterdam. De presentaties van ECRW duren van 10.00 tot 12.00 uur. Hierna presenteren softwareleveranciers Muiswerk Educatief en Studyflow kort hun methodes. Deelname is gratis.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids