Normal_kov__thuis__kinderen__huisdier__peuter__kleuter__buiten__blij

Zaterdag 28 oktober vindt het Congres Gastouderopvang 2025 plaats. Op deze (inter)actieve dag wordt de toekomst van de gastouderopvang besproken met alle medewerkers die iets met de gastouderopvang te maken hebben. Dit meldt KennisNetwerk gastouderopvang.

Op het Congres Gastouderopvang 2025 staat de toekomst van de gastouderopvang centraal. Op deze dag worden verschillende vragen besproken, zoals: hoe ziet de route naar de toekomst er uit voor de gastouderopvangbranche? Wat is nu écht belangrijk voor jouw gastouderopvang of gastouderbureau? Ook wordt ingegaan op zaken als ondernemerschap, permanente educatie, spel en spelen, en het gebruik van digitale middelen.
 
De dag is bedoeld voor werkenden in de gastouderopvang, zoals gastouders, bemiddelingsmedewerkers, gastouderbureauhouders en beleidsmakers. De dag wordt georganiseerd door KennisNetwerk gastouderopvang in samenwerking met Bureau Kwaliteit Kinderopvang (BKK). 
 
Het congres vindt plaats op zaterdag 28 oktober. Nadere informatie volgt.
 
* Inmiddels is het programma van het Congres Gastouderopvang 2025 bekend. Een uitgebreid overzicht van het programma, algemene informatie over het congres en aanmelding is te vinden op www.kennisnetwerkgastouderopvang.nl
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids