Normal_kinderen_wetenschap

Vrijdag 16 juni vindt Bessensap 2017 plaats, georganiseerd door NWO en de Vereniging voor Wetenschapsjournalistiek en –communicatie Nederland (VWN). Zo’n 400 journalisten, persvoorlichters en onderzoekers ontmoeten elkaar in de Rode Hoed in Amsterdam om te netwerken en kennis uit te wisselen over recente ontwikkelingen in de wetenschap en wetenschapscommunicatie. Dit meldt NWO.

Het programma van Bessensap bestaat uit verschillende onderdelen. Zo staat het plenaire programma in het teken van actualiteiten en debat en presenteren wetenschappers in diverse sessies nieuwswaardige onderzoeksresultaten. Ook kunnen deelnemers diverse workshops volgen waarin zij kennis kunnen maken met de werkwijze van journalisten en voorlichters en hun kennis en vaardigheden op allerhande terreinen kunnen bijspijkeren. Ook de winnaars van de NWO-Spinozapremie worden op Bessensap bekend gemaakt. 
 
Bessensap 2017 vindt plaats op vrijdag 16 juni van 9.00 uur tot 18.00 uur in de Rode Hoed in Amsterdam. Aanmelden kan via deze link.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids