Logo_kpc_groep_logo

Op 7 april aanstaande organiseert de KPC Groep in samenwerking met de PO-Raad de conferentie ‘10-14 onderwijs’. Bestuurders, stafmedewerkers, leidinggevenden, projectleiders, docenten en ouders zijn van harte welkom om de bijeenkomst bij te wonen. Dat meldt de PO-Raad.

Het thema ‘10-14 onderwijs’ is van belang voor alle deelnemende organisaties. Dialoog, verbinding en inspiratie zijn daarbij de sleutelwoorden die tijdens die dag op allerlei manieren voorbijkomen. De bijeenkomst wordt gehouden in Zwijndrecht, in Theater Spektakel van het Walburg College. Deelnemers kunnen in twee rondes meedoen aan workshops en presentaties. Ook is er een forumdiscussie. 24 maart is de laatste dag waarop geïnteresseerden zich kunnen aanmelden. Dat kan via de website van de KPC Groep: http://www.kpcgroep.nl/1014conferentie.

Keynote-spreker van de dag is Jelle Jolles, hoogleraar Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij richt zich voornamelijk op innovatie in het onderwijs en op leren vanuit neuropsychologisch perspectief.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids