Normal_maxima__koningin

Koningin Máxima opent dinsdag 24 januari de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. Dat doet zij samen met minister Bussemaker van. Op de NOT bezoekt Máxima onder meer de stands van Meer Muziek in de Klas en Wijzer in Geldzaken. Ook gaat Koningin Máxima in gesprek met vertegenwoordigers uit het onderwijs. Dat meldt Het Koninklijk Huis.

De beurs kent een veelheid aan activiteiten. Naast een uitgebreid expositieveld zijn daar traditioneel de verschillende straten en pleinen. Daarnaast is er ruimte ingeruimd voor inhoudelijke sessies door deelnemers. Niet meer weg te denken is de Onderwijsacademie, waar in meer dan driehonderd sessies de allerlaatste ontwikkelingen worden gepresenteerd.

De NOT presenteert de Innovatie Award & Route. Een onafhankelijke jury, bestaande uit Leraren van het Jaar 2015, selecteert de innovaties van exposanten. Deze exposanten worden opgenomen in zes routes, waar groepjes van 20 bezoekers langs gaan. Elke exposant krijgt één minuut de tijd om zijn innovatie te pitchen. In een half uur maken deelnemende bezoekers kennis met het opvallende beursnieuws. Er is altijd baas boven baas. De topper onder de innovaties wordt op de eerste beursdag bekroond met de NOT Innovatie Award.

De Nationale Onderwijstentoonstelling is de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux op het gebied van kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. De beurs wordt van dinsdag 24 tot en met zaterdag 28 januari gehouden. Ook de Nationale Onderwijsgids is uiteraard aanwezig op de NOT. We zien u graag bij stand 08.C069 in hal 8! 

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids