Logo_logo-toetsen-examineren-2017-klein

Tijdens het congres Toetsen & Examineren in het hoger onderwijs op 20 & 21 maart 2017 in de Jaarbeurs te Utrecht komen alle actuele thema’s en ontwikkelingen op het gebied van toetsen en examineren aan bod. Ook leren de bezoekers een kwaliteitsslag te maken met jouw toets- en beoordelingsbeleid.

Op de eerste dag van het congres leren de bezoekers meer over: leren en toetsen in de praktijk, inzetten van (alternatieve) vormen van toetsen en beoordelen, begeleiden van de student en hun leerintenties, het bevorderen van deskundigheid op de werkvloer en kwaliteit van toetsing. Tijdens de tweede congresdag komen de bezoekers alles te weten over: het werken aan verdere professionalisering van de examencommissie, het concretiseren van leerwegonafhankelijk toetsen (LOT), borging van de kwaliteit van toetsing, bouwen aan een toetsprogramma en toekomstvisie over toetsen.

Experts die deze dagen op het podium staan zijn onder andere: Mien Segers, Filip Dochy, Jan Anthonie Bruijn, Dominique Sluijsmans, Melvin Redeker en Frans de Vijlder. Meer informatie over het congres is hier te vinden. 

Meer informatie over Toetsen & Examineren in het hoger onderwijs vind je op: www.toetsen-examineren.nl/congres. Bij inschrijving voor 1 maart 2017 ontvang je tot 200 euro vroegboekkorting.

(Dit is een advertorial)