Normal_4678103055_8b01ff7e79_b

(Novum) - Presentatrice Chantal Janzen, schrijver Remco Campert en vicepremier Lodewijk Asscher zijn binnenkort te zien in College Tour. Dat maakt de NTR bekend. In het programma College Tour interviewt Twan Huys samen met honderden studenten spraakmakende gasten uit binnen- en buitenland. 

Eerder was al bekend dat Ronald Koeman, Arnon Grunberg, Herman Finkers en Louis Theroux te gast zijn. Asscher is te gast in het programma aan de vooravond van de Provinciale Statenverkiezingen. De opnamen zijn op 11 maart, de uitzending is op 13 maart op NPO 3.

Chantal Janzen presenteert het derde seizoen van Everybody Dance Now. Ze gaat een internationaal avontuur aan als presentatrice van The Voice Kids in Duitsland. Chantal is op 10 maart te gast. De aflevering wordt op 20 maart uitgezonden op NPO 3.

Schrijver Remco Campert krijgt in oktober de Prijs der Nederlandse Letteren, de belangrijkste literaire prijs van Vlaanderen en Nederland. Hij ontvangt de prijs uit handen van de koning van België, koning Filip. Maar eerst spreekt College Tour hem nog op 6 maart in het Bimhuis in Amsterdam. Het gesprek wordt 8 maart gezonden op NPO 2.