Normal_normal_rolstoel__3_

Voor starters en professionals in de revalidatiezorg wordt er momenteel gewerkt aan een nieuwe opleiding, waarin de leerlijnen vooral bestaan uit e-learning. Daarnaast zullen de leerlijnen ook andere stof bevatten, zoals vaardigheidstrainingen, symposia en externe cursussen. De leerlijnen worden ontwikkeld door Revalidatie Friesland en Libra Revalidatie & Audiologie. Dat meldt Skipr.

De basisleerlijn voor alle revalidatie-professionals is inmiddels afgerond en wordt nu omgezet in concrete leerinterventies. Naar verwachting wordt de tweede leerlijn over niet-aangeboren hersenletsel eind 2014 opgeleverd.
 
Revalidatie Friesland verzorgt revalidatie voor volwassenen en kinderen in samenwerking met zes ziekenhuizen in Friesland, Drenthe en de Noordoostpolder. De kliniek is gevestigd in Beetsterzwaag. Libra Revalidatie & Audiologie biedt specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding aan volwassenen, kinderen en jongeren met een lichamelijke, cognitieve of auditieve beperking. De organisatie heeft revalidatielocaties in Eindhoven, Weert, Deurne, Tilburg en Waalwijk. De locaties voor audiologie zijn in Eindhoven, Tilburg, Breda en Uden.
 
© Nationale Onderwijsgids