Microfoon

Op vrijdag 6 juni wordt het Your Stage Festival georganiseerd. 50 Your Stage Talents die zichzelf al op het podium hebben bewezen worden tijdens dit festival gepresenteerd. Ook is er een scholenstrijd met als hoofdprijs een optreden op Parkpop en een informatiemarkt over doorstroommogelijkheden naar het kunstonderwijs en culturele instellingen. Dit meldt Denhaag.nl. 

Er wordt verwacht dat rond de 2000 jongeren naar het evenement in muziekcentrum Musicon zullen gaan. 400 jongeren die meededen aan de voorrondes van de Your Stage Talent-competitie worden verwacht. Daarnaast is er een scholenstrijd en klasgenoten zijn welkom  om hun medeleerlingen aan te komen moedigen. 
 
Het Your Stage Festival is in het leven geroepen om de verdere ontwikkeling van deelnemende talenten te begeleiden. Alle deelnemers die meededen aan de competitie zijn in de talentenbank van Cultuurschakel gekomen, met een juryrapport en een filmpje. Daarnaast is er een informatiemarkt over kunstonderwijs en andere doorstroommogelijkheden die leerlingen hebben om de kunst en cultuur in te gaan. 
 
Het festival begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Het festival richt zich met name op leerlingen maar ook andere geïnteresseerden zijn welkom. Aanmelden kunt u hier
 
© Nationale Onderwijsgids