Logo_primair_onderwijsraad_po-raad_logo

Het jaarlijkse congres van de PO-Raad vindt dit jaar plaats op vrijdag 8 juni in Papendal. De PO-Raad bestaat dan 10 jaar. De titel ‘Kleurrijk in onderwijs' geeft zowel verscheidenheid als verbondenheid weer. Het congres is bedoeld voor bestuurders, schoolleiders, leerkrachten en andere professionals binnen het primair onderwijs. Dit meldt de PO-Raad.

De dag begint om 8.30 uur en kent een vol programma. Zo is er onder andere de mogelijkheid om twee van de vijf masterclasses bij te wonen. Daarnaast zijn er ook workshops te volgen en kan een informatiemarkt bezocht worden. Het congres wordt geopend door Rinda den Besten, voorzitter van de PO-Raad. Rond 17.00 uur wordt de bijeenkomst afgesloten door Ruben Terlou, documentairemaker, fotograaf en arts.
 
Op donderdag 7 juni viert de PO-Raad het tienjarig bestaan in het Openluchtmuseum in Arnhem. Deze is exclusief voor leden. Er wordt teruggekeken op de afgelopen tien jaar en vooruitgeblikt naar de toekomst. Hierbij zijn ook de voorzitters van de sectorraden en minister Slob aanwezig.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids