Normal_huiswerk_engels

Hoe ga je aan de slag met internationalisering in het basisonderwijs? Waar vind je informatie? Hoe maak je een beleidsplan? Dat staat in de geactualiseerde Handreiking internationalisering primair onderwijs, zo meldt Nuffic.

Speciaal voor bestuurders, schoolleiders en coördinatoren internationalisering in het basisonderwijs hebben Nuffic en de PO-Raad de Handreiking internationalisering primair onderwijs samengesteld. In deze digitale uitgave staan algemene informatie, subsidiemogelijkheden, het maken van een beleidsplan, een stappenplan en andere tools. Ook wordt aandacht besteed aan internationale beleidsontwikkelingen.

De Handreiking is geactualiseerd. Alle cijfers zijn aangepast, er is voor een andere hoofdstukindeling gekozen en de tekst is geüpdatet. Download hier de Handreiking internationalisering primair onderwijs.

Op 23 maart 2018 vindt de conferentie over internationalisering op de basisschool plaats.‘English for all: voorbereid de wereld in’ staat in het teken van Engels en wereldburgerschap voor alle leerlingen, van groep 1 tot en met 8. Meer informatie op de website van Nuffic.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids