van heijster relatiegeschenken jojo

Gaat u binnenkort op schoolreis met uw school of klas? Organiseert u een open dag voor nieuwe leerlingen of wilt u uw leerlingen een leuk presentje geven met Sinterklaas, Kerst of vlak voor de zomervakantie? Kies dan uit het uitgebreide assortiment relatiegeschenken voor kinderen op Vanheijster.nl

Handig voor op schoolreisje
Wanneer u met de school of klas op reis gaat, al is het maar naar de speeltuin om de hoek, dan is het handig dat u gemakkelijk en snel uw leerlingen kunt herkennen. Dit kan bijvoorbeeld door ze allemaal hetzelfde t-shirtje, rugzakje of petje te geven bedrukt met het logo van de school.

Presentje voor nieuwe leerlingen of leden
Heeft u een open dag voor nieuwe leerlingen of leden? Dan wilt u ze natuurlijk niet met lege handen naar huis laten gaan. Een opvallende pen, notitieboekje of een leuke gadget bedrukt met de schoolgegevens komen altijd van pas.

Een goed begin...
Wens uw leerlingen een goed begin van het nieuwe jaar met een bedrukte drinkbeker, agenda, pennenetui of broodtrommel. Of schenk uw leerlingen een mooi begin van de zomervakantie met een opblaasbare frisbee, strandbal, jojo lightning of waterspuit Splash.

Aanleiding genoeg!
Er zijn vele aanleidingen om uw scholieren of studenten een klein cadeautje of relatiegeschenk te geven. Wanneer ze op schoolreisje gaan, tijdens een schoolfeest, excursie, open dag en het is leuk een geschenkje weg te geven als aandenken voor kinderen die de school verlaten of studenten die examen hebben gedaan.

Geef alle kinderen tijdens een schoolreisje hetzelfde bedrukte petje, t-shirt of linnen rugzakje met het logo van de school en/of een leuke tekst. Deze school geschenkjes of promotieartikelen kunnen dan ook erg handig zijn om de groep bij elkaar te houden en snel te herkennen.

© Nationale Onderwijsgids

- advertorial -