Normal_schoolfruit

Slechts een dag nadat onze actie voor gratis schoolfruit van start is gegaan, heeft de Nationale Onderwijsgids verschillende verzoeken ontvangen om ook middelbare scholen in de actie te betrekken. Aangezien fruit niet alleen voor jonge kinderen gezond is, hebben we besloten ook tieners de kans te geven een maand lang te genieten van fruit op school! 

Wat houdt de actie in?
De Nationale Onderwijsgids zet zich in om kinderen kennis te laten maken met gezond eten. Daarom verloten wij samen met Boer Jos van Onlinefruit.nl een maand lang gratis fruit voor een klas of groep via onze Facebookactie. Like onze pagina daar en vertel in een reactie op het bericht voor welke klas van welke school jij wilt winnen. Vraag daarna zoveel mogelijk mensen ook te reageren, zodat jouw klas zoveel mogelijk kans maakt in de loting. 

Voor wie?
Voor alle leraren, ouders en leerlingen uit de kinderopvang, speciaal en regulier basisonderwijs en speciaal en regulier voortgezet onderwijs die hun klas of groep een maand lang willen laten genieten van vers fruit. 

Meer weten? Lees onze eerdere aankondiging en de voorwaarden.