Normal_vlag_uit

GRONINGEN – Na maandenlang gestudeerd te hebben voor de eindexamens hebben havo- en vwo-eindexamenscholieren wel een mooie afsluiting verdiend. Studenten.net organiseert daarom dit jaar voorde tweede keer het Sunevent, een zomerevenement waarbij deze aankomende studenten gratis van de ultieme eindexamenreis kunnen genieten.

Voor veel jongeren is het verlaten van de middelbare school en het starten met een studie in een nieuwe omgeving een bijzondere fase. Het Sunevent is in het leven geroepen om deze overgang op een spectaculaire manier te vieren. In juli vindt de tweede editie plaats. Vijfenzeventig eindexamenkandidaten maken kans op een ticket voor dit evenement door mee te doen aan verschillende (online) spelmodules op www.sunevent.nl. Ze kunnen met hun klas, vrienden of vriendinnen of individueel deelnemen. 
 
Winnaars gaan een midweek genieten van zon, strand, zee, watersportactiviteiten en tal van andere zomerse geneugten. Dit alles op een geheime locatie, op basis van volpension, reisbegeleiding en gratis toegang tot exclusieve feesten. 
 
Het Sunevent wordt georganiseerd door Studenten.net, de grootste website in Nederland voor hbo- en wo-studenten in Nederland.
 
© Nationale Onderwijsgids