Normal_11770

GRONINGEN - Aanstaande donderdag, 31 mei, zal bekend worden gemaakt welk studentenhuis de titel ‘Studentenhuis van het Jaar 2012' mag dragen. De drie studentenhuizen die nog kans maken op de titel staan in Den Haag, Amersfoort en Delft. Zij hebben de afgelopen maanden de meeste stemmen weten te vergaren.

Alledrie de huizen zullen donderdag een huisfeest organiseren voor vrienden en bekenden. Studenten.net zal om 21.00u bij het winnende huis langs gaan met een cheque, flessen drank en een dj om het feest voort te zetten. In elk van de huizen is een cameracrew van Studenten.net aanwezig om de blijdschap of teleurstelling vast te leggen. Bavaria sponsort elk huis met 25 kratten bier om het feest op te starten.

Vorig jaar won voor het tweede jaar op een rij een studentenhuis uit Delft de verkiezing. Dit huis, Huize Bolkhuisch, was in februari dagelijks te zien in het NRCV-programma Man bijt hond. De kans bestaat dat voor het derde jaar op een rij een studentenhuis uit Delft de verkiezing wint.

© Nationale Onderwijsgids / Martijn van Noppen