Normal_8922

GRONINGEN - Driehonderd hbo- en wo-studenten zijn geselecteerd voor het Snowevent, het gratis wintersportevenement van Studenten.net. Tot 31 december konden zij deelnemen aan verschillende acties. Alle gelukkige winnaars zijn inmiddels op de hoogte gesteld. Van 25 tot en met 29 januari zullen zij in Oostenrijk genieten van de zevende editie van het Snowevent.

Een gratis ticket Snowevent bestaat uit busvervoer, verblijf in een hotel op basis van halfpension, een skipas, ski- en boardlessen en clinicis van (Nederlandse) professionals en drie (thema)feesten. Overdag kunnen studenten gratis ski- of snowboardles krijgen van Nederlandse instructeurs van outdoorspecialist Mauri. 's Avonds wordt er gefeest met bekende Nederlandse dj's en artiesten.

Het Snowevent is inmiddels een begrip geworden onder studenten. Door deel te nemen aan verschillende acties konden zij dit jaar punten bij elkaar sparen en daarmee kans maken op een ticket. Dit kon door deel te nemen aan de geïntegreerde social media-acties of door in te gaan op aanbiedingen van partners van het Snowevent.

De locatie is dit jaar opnieuw Axamer Lizum, nabij Innsbruck. De studenten verblijven in Hotel Olympia, direct aan de piste.

Line-up
De après-ski en het avondprogramma worden verzorgd door de Memphis Maniacs, Gelazer! (MC Lady Bee en Shagspeare), dj Jay Are, dj Chicky, Hitmeister P, Eddy Jordaan, MC Max en feest dj Ruud.

© Nationale Onderwijsgids