Normal_7244

ROTTERDAM - Donderdag 13 oktober vindt de tweede TEDxRotterdam conferentie plaats in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam. Dit jaar worden leiders van de toekomst (laatstejaars Bachelor- en Masterstudenten) geïnspireerd door huidige leiders.

TEDxRotterdam is een conferentie die mensen uit verschillende disciplines samenbrengt om kennis te delen, geïnspireerd te worden en hun netwerk te vergroten. TEDxRotterdam is gelieerd aan de befaamde Amerikaanse TED-conferentie waar vernieuwers en leiders hun persoonlijke verhaal vertellen. In Rotterdam draait de conferentie om studenten in de laatste fase van hun studie, zij zijn de leiders van de toekomst.

Wethouder Korrie Louwes is ambassadeur voor TEDxRotterdam: "Wie ooit een You tube filmpje met een performer op een TEDx conferentie heeft gezien weet waar ik het over heb: inspiratie, nieuwe kennis, leiderschap en passie. De koppeling van toekomstige leiders aan huidige leiders vind ik een pracht vondst die past bij Rotterdam. Studenten maken deze stad, en we willen natuurlijk graag dat ze ook na hun studie in Rotterdam blijven. We delen kennis in het kwadraat: kennis gebaseerd op ervaring en resultaat, en kennis gebaseerd op de innovatie en theorie."

Laatstejaars Bachelor- en Masterstudenten uit heel Nederland kunnen zich inschrijven voor de TEDxRotterdam conferentie via www.tedxrdam.nl.

Niet-deelnemers kunnen de conferentie ook volgen - online via de site, via social media en op diverse zogenaamde side-locaties bij universiteiten, hogescholen en bedrijven in Rotterdam en daarbuiten.

© Nationale Onderwijsgids