Logo_iso__logo

De Algemene Vergadering van het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) heeft vijf nieuwe bestuursleden voor het collegejaar 2016-2017 gekozen: Jan Sinnige, Desley van der Zande, Luc Nibbeling, Jeroen Wienen en Robin van der Bles. Het kandidaat-bestuur wordt op de bijzondere Algemene Vergadering van 25 juni officieel benoemd in het Academiegebouw te Utrecht. Dat meldt Het ISO.

Kandidaat-voorzitter Jan Sinnige: “Het wordt een spannend jaar met de verkiezingen in aantocht. Wij staan te trappelen om, in samenwerking met de lidorganisaties, kwalitatief en toegankelijk hoger onderwijs hoog op de politieke agenda te krijgen en te houden.”

Jan Sinnige wordt aankomend jaar voorzitter. Hij heeft de bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de Universiteit Utrecht afgerond en is nu bezig met het afronden van de master Publiek Management. Desley van der Zande zal de rol van secretaris vervullen. Zij is bezig met het afronden van de bachelor Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Luc Nibbeling wordt penningmeester. Hij is op dit moment bezig met het behalen van zijn bachelordiploma Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Robin van der Bles en Jeroen Wienen worden beide algemeen bestuurslid. Van der Bles heeft de bachelor Economie en Beleid bij de Wageningen University afgerond en is nu bezig met de master Management, Economics and Consumer Studies. Wienen is op dit moment bezig met zijn bachelor Bestuurskunde aan Tilburg University. 

© Nationale Onderwijsgids