Normal_sport_gymzaal_vrouw_sportief
Het Tilburg University Sports Center is weer geopend na een grootschalige, duurzame, verbouwing. Het gloednieuwe complex biedt veel meer faciliteiten: zoals nieuwe spinning- en fitnessruimtes en er zijn twee nieuwe squashbanen bijgekomen. Studenten en medewerkers van Fontys, Avans en Tilburg University kunnen meer dan 45 verschillende sporten beoefenen. 
 
Het Sports Center heeft ingespeeld op de nieuwste sportontwikkelingen, er zijn nu bijvoorbeeld ook virtuele sporten en paaldansen in een nieuwe danszaal. Het biedt huisvesting aan 22 studentensportverenigingen en studentensportraad FOSST. Er is ook een buitenaccommodatie aan de Sportweg met een beachveld, combiveld, semi waterveld en 6 smashcourtbanen. Het Center heeft een goede samenwerking met de gemeente Tilburg (net tot beste sportstad van Nederland uitgeroepen); sportabonnementhouders kunnen ook gratis zwemmen en schaatsen bij de gemeentelijke accommodaties.
 
Nieuwe kleedkamers en douches zijn centraal gelegen in het gebouw. Er zijn in totaal vier squashbanen, drie fitnessruimtes en twee grote sporthallen. Naast de nieuwe danszaal is er ook een nieuwe spinningzaal, waar tevens virtuele sporten beoefend kunnen worden op een grote videowall. Op de eerste verdieping zijn kantoor- en vergaderfaciliteiten gevestigd, een dojo - en een uitgebreide sauna met dakterras om heerlijk te ontspannen. Ook hier zijn kleedkamers en douches te vinden. 
 
Openingstijden: maandag, woensdag en vrijdag van 8.30-0.00 uur en dinsdag en donderdag van 8.00-0.00 uur, in het weekend ook geopend. Kijk voor meer informatie op de website van 
Tilburg University Sports Center.