Normal_tilburg_university

In de Keuzegids Masters 2014 krijgt Tilburg University twee kwaliteitszegels voor opleidingen die tot de top van het wetenschappelijke onderwijs behoren: De Research Master Language* and Communications en de Research Master in Business. De Keuzegids Universiteiten vergelijkt en beoordeelt de kwaliteit van universiteiten en geeft keurmerken. Evenals vorig jaar staat Tilburg University op de tiende plaats van de beoordeelde grote en middelgrote universiteiten. 

Overall scoort Tilburg University in de Keuzegids Masters 59 punten; het landelijke gemiddelde is 60,6, en de universiteit daalt daarmee 1 punt vergeleken met vorig jaar. Master opleidingen die dit jaar de eerste plaats behaalden in vergelijking met de andere universiteiten zijn onder meer Communicatie en Informatiewetenschappen, Fiscaal Recht, Research Master in Law, Quantative Finance & Actuarial Science en Marketing Research.
 
Tilburg University wendt de Keuzegids resultaten aan voor continue verbetering van haar onderwijsaanbod. Daarnaast worden tal van onderwijs innovaties doorgevoerd op basis van het nieuwe Strategisch Plan.
 
*In de Keuzegids staat deze vermeld als Research Master Communicatie- en Informatiewetenschappen