Normal_school_les_klas_boeken

De eerste conceptvisies van Curriculum.nu zijn uitgewerkt. Diverse teams van leraren en schoolleiders hebben zich begin deze maand gebogen over wat leerlingen moeten kennen en kunnen om goed voorbereid aan hun toekomst te beginnen. De resultaten van deze ontwikkelsessies staan online voor belangstellenden, met de mogelijkheid om feedback te geven. Dit meldt SLO.

De ontwikkelteams zijn aan de slag gegaan met diverse deelthema's, zoals rekenen, burgerschap, digitale geletterdheid, kunst & cultuur en bewegen & sport. De uitgewerkte conceptvisies zijn te lezen op de website van Curriculum.nu. U vindt hier naast de conceptvisies ook een kort procesverslag en de vragen die het ontwikkelteam u wil stellen.

Feedback gewenst

Een aantal algemene consultatievragen vindt u op de teampagina’s. Deze kunt u daar direct beantwoorden. Andere vragen – zowel algemene als specifieke vragen – vindt u op een apart feedbackformulier. Dit formulier komt later deze week online op de website van Curriculum.nu. Houdt u er alstublieft rekening mee dat we alléén de reacties die binnenkomen via de website en/of het feedbackformulier mee kunnen nemen. U heeft de mogelijkheid om te reageren tot woensdag 25 april 9.00 uur.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids