Normal_images__2_

De nieuwbouw van Kentalis in Zoetermeer, het Zorg-Onderwijs-Centrum, opent zijn deuren voor bezoek op zaterdag 21 juni, de Dag van de Architectuur. Belangstellenden kunnen op deze dag een kijkje nemen in het gebouw waar per 1 september zowel speciaal voortgezet onderwijs als zorgdiensten aangeboden zullen worden. Dit meldt Kentalis. 

Het complex bevindt zich aan de Meerzichtlaan in Zoetermeer. Tijdens de Dag van de Architectuur zullen er rondleiding door een deel van het complex gegeven worden. 
 
Het complex bestaat uit twee gebouwen. In het zogeheten centrumgebouw komen kantoren, zorgonderdelen en Kombino. Dit gebouw is gevormd in een halve cirkel. Daarnaast is er het ovaalvormige onderwijsgebouw. Verschillende onderdelen van speciaal voortgezet onderwijs en zorgvoorzieningen zijn in dit gebouw gehuisvest. 
 
Omdat het Zorg-Onderwijs-Centrum (ZOC) pas op 1 september volledig in gebruik wordt genomen zal er op een deel van het terrein nog gebouwd worden. Dit deel is niet toegankelijk voor bezichtiging. 
 
De bezichtigen vindt plaats op zaterdag 21 juni van 11.00 tot 15.00 uur. Rondleiding worden gehouden om 11.00, 12.00, 13.00 en 14.00 uur. 
 
© Nationale Onderwijsgids