Normal_rss_entry-110734

Barrie Stevens begint zijn eigen musicalschool onder de naam Broadway Talents. ''Het is meer dan bijzonder dat ik deze kans nu krijg: een eigen academie is altijd mijn grootste wens geweest'', zegt Barrie, die de opleiding samen met RTL Talent Academy aanbiedt.

Barrie Stevens begon zijn carrière als danser en acteur, maar was ook choreograaf en regisseur van televisieshows en musicals. Tevens was hij tien jaar lang artistiek directeur van de musicalopleiding van Fontys Hogescholen in Tilburg. ''Ik vind het geweldig met jonge mensen te werken, hen te begeleiden in hun ontwikkeling en de jeugd de kans te geven talenten te ontwikkelen en ambities waar te maken."

De opleiding Broadway Talents biedt een wekelijks lesprogramma op zaterdag met zang, dans en drama. De opleiding beschikt over twee studio's in het MBO College Zuid in Amsterdam. Er zijn slechts twee klassen voor gemotiveerde, talentvolle jongeren in de leeftijd 10-14 en 15-18 jaar. Op 25 november zijn er audities voor de lessen die in februari beginnen.

Door: ANP