Logo_rtl_telekids_logo

Vanaf woensdag 11 februari gaan groepen van de Telekids Musicalschool en de RTL Talent Academy van start in Schagen. In de Julianaschool zullen dan musical-lessen gegeven worden. De Telekids Musicalschool is voor kinderen tussen de 4 en 9 jaar, terwijl 10- tot 18-jarigen terecht kunnen bij de RTL Talent Academy. Dit melden Telekids en RTL. 

Er zal in februari zowel een groep gestart worden door de Telekids Musicalschool als door de RTL Talent Academy in Schagen. De lesprogramma’s die aangeboden worden bestaan uit zang, dans en toneel. Ervaren vakdocenten verzorgen de muscial-lessen. Tijdens de lessen wordt er niet alleen gewerkt aan musical vaardigheden, maar ook aan de ontwikkeling van de leerlingn op een breder vlak. Sociale en communicatieve vaardigheden, creativiteit en zelfvertrouwen worden bijvoorbeeld gestimuleerd tijdens de lessen. 
 
Er worden daarnaast kansen geboden aan de leerlingen die meedoen aan de Telekids Musicalschool of de RTL Talent Academy. Zo worden er bijvoorbeeld videoclips gemaakt, komen musicalsterren gastlessen geven en bestaat de mogelijkheid om mee te werken aan tv-programma’s. Daarnaast geven de leerlingen twee keer per jaar een musical voorstelling om te laten zien wat ze geleerd hebben. 
 
Het aanbod in Schagen wordt als volgt: 
 
Woensdag 14:15 – 15:15 uur Mini’s Telekids Musicalschool (4 tot 6 jaar oud)
Woensdag 15:15 – 16:45 uur KidsClub Telekids Musicalschool (7 tot 9 jaar oud)
Woensdag 17:00 – 18:30 uur TeensClub 1 RTL Talent Academy (tieners) 
 
Voor meer informatie klik hier
 
© Nationale Onderwijsgids