Normal_download__1_

Het Kennisplein Gehandicaptenzorg organiseert op woensdag 2 november opnieuw dé Kennismarkt voor de gehandicaptenzorg bij de Christelijke Hogeschool Ede. De kennismarkt staat volledig in het teken van het VN-verdrag. Dit meldt Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland.

Het VN-verdrag is geratificeerd en dat heeft gevolgen voor zorg en ondersteuning. Op de kennismarkt wordt gekeken hoe aan het verdrag samen handen en voeten kan worden gegeven. Het middelpunt op deze dag is de kennismarkt en het kennisfestival, waar beleving en verrassing centraal staan. Er is een rijk programma met lezingen, workshops en posterpresentaties, mogelijk gemaakt door partners uit de zorg, welzijn, onderwijs en cliëntenperspectief.
 
De kennismarkt is voor iedereen die betrokken is bij het toerusten van de nieuwe zorgprofessional: zorgprofessionals, wijkteams, ambtenaren, docenten en opleiders, vertegenwoordigers van het sociaal domein, wetenschappers en ondernemers in de gehandicaptenzorg. Ervaringsdeskundigen zijn natuurlijk ook aanwezig. Er komen zo’n 300 professionals uit de gehandicaptensector en het middelbare en hoger beroepsonderwijs.
 
De Kennismarkt voor de gehandicaptenzorg 2016 vindt plaats op 2 november van 8.30 uur tot 18.00 uur in het gebouw van de Christelijke Hogeschool Ede. 
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids