roc mondriaan glazen huis den haag

DEN HAAG - Dinsdag is het Glazen Huis in Enschede geopend en na de entree van dj's Giel Beelen, Gerard Ekdom en Michiel Feenstra voor zes dagen gesloten. Alleen gasten mogen het Glazen Huis betreden en verlaten. ROC Mondriaan heeft deze week een eigen Glazen Huis. Daarover bericht de website van ROC Mondriaan.

Van maandag tot en met vrijdag zit een groep docenten van deze mbo-onderwijsinstelling opgesloten in het Haagse Glazen Huis. Net als de drie dj's van Radio 3FM mogen ze al die tijd niets eten. Van studenten van Mondriaan Resto Kleurrijk krijgen ze drie keer per dag gezonde shakes om voldoende vitaminen binnen te krijgen.

Rondom de actie 3FM Serious Request organiseren studenten van de opleiding Helpende Zorg en Welzijn een serie activiteiten om geld in te zamelen voor het goede doel van dit jaar: hulpbehoevende baby's.

Er worden bijvoorbeeld ontbijtjes verkocht. En vrijdag vindt aan het Leeghwaterplein een kerstmarkt plaats. Vrijdagmiddag wordt bekendgemaakt hoeveel geld de actie van ROC Mondriaan heeft opgeleverd.

© Nationale Onderwijsgids / Richard Heeres